Extra Vierge Olijfolie - Molino de Los Raigones
Olijfrassen: Picual & Hojiblanca
Kleur: Troebele goudgroene kleur
Zuurgraad: Max 0,4%
Smaak: Lichte zure tint aan je verhemelte met een licht pikante en fijne smaak
Verkrijgbaar in: 250ml, 500ml, 1000ml, 2000ml, 3000ml en 5000ml
Tevens verkrijgbaar in een gepersonaliseerde mini (40ml)
Extra Vierge Olijfolie - Bodegas Altanza
Olijfrassen: 100% Arbequina
Kleur: Goudgroene kleur
Zuurgraad: 0,1%
Smaak: Fruitig met een lichte pikante nasmaak
Verkrijgbaar in: 500ml
Extra Vierge Bakolie - Gourmet
Olie van hoge kwaliteit, zeer geschikt om te bakken/frituren
Verkrijgbaar in: 500ml en 5000ml
Azijnen - Los Raigones
Een speciaal vervaardigde sherry-azijn van Pedro Ximénez druiven, gedurende 5 jaar gerijpt in vaten van Frans eikenhout.
Formaat: speciale fles 200 ml.
Toepassing: dressing voor tropische fruit salades en droog fruit.
Productie: Zeer gelimiteerd
Arrope - Los Raigones
Arrope - 100% Pedro Ximenez
Een siroop van laat geoogste, zongedroogde zoete Pedro Ximénez druiven, deze worden langzaam ingekookt tot een siroop. Dit product is winnaar van de gouden medaille met ster, tijdens het prestigieuze "The Great Taste Awards Harrógate", "Speciallity Fine Food Fair 2007" in Engeland.
Formaat: speciale fles 200 ml.
Toepassing: Dressing, carpaccio, yoghurt, fruit, en nog vele andere toepassingen
Spaanse Ham
Ibérico Ham
Deze ham wordt in de volksmond ook wel "Pata Negra" genoemd, een verwijzing naar de zwarte poten van het varken. De ham wordt gerekend tot de beste rauwe hamsoorten. De Ibérico ham wordt officieel geclassificeerd in verschillende kwaliteiten: van Jamón Ibérico de Cebo, Jamón Ibérico de Cebo Campo, Jamón Ibérico de Recebo tot (de beste) Jamón Ibérico de Bellota.Wij kunnen alle soorten leveren en doen dit op aanvraag, zodra u dit besteld heeft, zullen wij dit uit Spanje laten overkomen en het z.s.m. aan u leveren.
Serranoham
Oorspronkelijk was dit een ham afkomstig uit de bergen, tegenwoordig is het van een speciaal gefokt ras. Nadat de verse ham in een pekelblad heeft gelegen, rijpt hij nog negen maanden in een ruimte waarin de temperatuur steeds hoger wordt tot 30 graden, de vochtigheid in deze ruimte neemt af, waardoor de hammen uitdrogen.Er zijn verschillende soorten serrano ham, neem contact op voor meer informatie